digitální tisk

Tuto technologii využíváme k malonákladovému tisku zakázek v nejvyšší kvalitě srovnatelné s ofsetem. Jsme autorizovaným Copyshopem značky CANON a pro digitální tisky do formátu SRA3 využíváme výhradně stroje tohoto výrobce. Velkoformátové tisky jsou zajišťovány na strojích Mimaki, DGI Megajet a dalších dle potřeby.

Digitální technologií CANON vyrábíme vizitky, pozvánky, letáky, samolepky, novoročenky, malonákladové knihy, katalogy, kalendáře atd. Naše stroje jsou vybeveny finišerem pro vazbu V1, využívanou hlavně při výrobě návodů a dalších brožur. Barevný stroj je absolutní špičkou ve své třídě a výstupy z něj jsou opravdu prvotřídní. Zájemcům můžeme zaslat vzorky tisku zdarma.
Všechny druhy tisku lze svázat kroužkovou vazbou, jednostranně nebo do kapsy zalaminovat či jinak upravit dle požadavku zákazníka. Výhodou digitálního tisku je rychlost, kdy zahájení výroby zakázky je možné prakticky ihned po odsouhlasení korektury nebo dodání hotových tiskových podkladů. Samozřejmostí je personalizace nebo číslování tiskovin, případně jejich kombinace využívaná např. pro výrobu zákaznických karet, vstupenek, slosovatelných poukázek apod. Standardní zakázky, jako vizitky, pozvánky, letáky a plakáty do formátu A3 dodáváme do 2 - 3 dnů, v případě potřeby do 24 hodin.
Větší formáty realizujeme pomocí velkoplošného tisku, více informací v sekci reklama. Touto technologií tiskneme velkoformátové plakáty, fotografie, billboardy, PVc samolepky, bannery, vlajky atd.
Nemá-li zákazník připravené podklady k tisku, zpracujeme rádi v našem grafickém studiu vše potřebné.

digitální tisk - canon_c7200_seriesdigitální tisk - canoniR 6255

AKTUALITY / NABÍDKY

akční nabídky - slevy - výprodeje na Váš e-mail:

( 8078 )

SATO TANVALD, spol. s r.o.

Michal Tůma - diskžokej, moderátor, zajištění akcí

zajištění akcí - party servis