ofsetový tisk

Ofsetový tisk je zřejmě nejrozšířenější formou tisku a ve spojení s následným dokončujícím zpracováním pro vás touto technologií vyrobíme plakáty, letáky, katalogy, brožury, tiskopisy, noviny a další běžně známé tiskoviny. Nejsme omezeni formátem!!! Dodáváme plnobarevné plakáty do fomátu A0, tištěné ofsetem.

Efektivnost ofsetu je dle druhu, formátu a barevnosti zakázky od nákladu cca 500 ks, při nižším nákladu využíváme digitální tisk. Pro zajištění kvalitní produkce vyžadujeme dodání kompletních tiskových podkladů v PDF, případně zpracujeme grafické návrhy dle požadavků zákazníka. Všechny zakázky jsou kalkulovány individuálně dle konkrétních požadavků zákazníka. Termín dodání zakázky je závislý na náročnosti zpracování, na objemu zakázky, použitém materiálu atd. Na základě odeslané poptávky zpracujeme obratem cenovou nabídku.

ofsetový tisk - ofset - tisk - tiskárnaofsetový tisk - ofset - tisk - tiskárnaofsetový tisk - standardní formáty papíru

AKTUALITY / NABÍDKY

akční nabídky - slevy - výprodeje na Váš e-mail:

( 8078 )

SATO TANVALD, spol. s r.o.

Michal Tůma - diskžokej, moderátor, zajištění akcí

zajištění akcí - party servis